(Iedereen) welgekomen

Al wie in of rond de wijk woont, die zin heeft om om het even wat hier te posten: laat ons iets weten!

Vorige

Welgekomen

Volgende

12de aperitief in het park

 1. Administrator

  Test, test. Iemand thuis?

 2. Geachte,
  Met deze mail weet ik niet of ik aan het juiste adres ben maar toch wil ik het erop wagen.
  Ik ben namelijk op zoek naar documentatie betreffende huisvesting aan de Minnemeersch rond 1600 – 1630. Het is zo dat ik tijdens mijn opzoekingen in verband met onze familiestamboom gevonden heb dat twee van onze rechtsteekse voorouders overleden zijn wonende Minnemeersch Brugge en begraven zijn in Sint Jacobskerk.
  Mijn vraag is nu of er ergens lijsten of dergelijke bestaan over inwoners in deze periode. Indien gewenst kan ik kopi├źn bezorgen van de overlijdensakte.
  Met dank bij voorbaat
  Willy De Witte

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén