Krant

Vandaag nog maar eens in de krant: het gesplitste Baudelopark wordt omgevormd tot een geheel na de Gentse Feesten.

Van Waterwijk geen sprake. Ach, als het maar komt. 13 jaar lang vraagt de buurtgroep om de twee delen zijn historisch uitzicht terug te geven. Het enorme gebrek aan groen in de binnenstad had alle politiekers al lang moeten doen inzien dat zich daar een unieke gelegenheid voordoet. En eigenlijk was iedereen altijd wel akkoord, maar niemand trok ooit echt de kar. Wat nu eindelijk wel gebeurt.

F1010014a

Enfin, we zijn er bijna. Dat is het voornaamste.

Vorige

Kinderen

Volgende

Woonerf!

  1. bouckaert jacques

    Wat gaat er gebeuren met het baudelostraatje naast het

    atheneum krijgt dat dan alle verkeer te slikken ?

  2. Dirk

    Dat zullen we met alle middelen trachten te vermijden. Het voorstel van de bewonersgroep is om de Baudelostraat enkel plaatselijk verkeer toe te laten, met een asverschuiving ter hoogte van het park (komende van de Ottogracht), en verplicht afslaan in Oude Vest. Het andere deel komend van het water zou dan enkele richting moeten worden in tegengestelde richting.
    Maar dat is niet evident, omdat we zo het verkeer allemaal richting Oude Vest sturen, wat niet wenselijk is. Er zal dus nog wat studie nodig zijn om alles in goede banen te leiden…

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén