Zondag 30 mei was het de Dag van het Park voor de 20ste maal in Gent. Dit keer had de Groendienst van de stad de Baudelohof uitgekozen. Een aantal van de buurtbewoners uit de bewonersgroep Waterwijk heeft een handje toegestoken.

De weergoden voorspelden weinig goeds, maar uiteindelijk kwam de zon piepen. Luc en Dirk gaven historische rondleidingen, Patrick verzorgde het stoepkrijt, Sandra begeleidde de leeshoek, en onze muzikanten uit de buurt hebben het beste van zichzelf gegeven! Het gezamenlijk concert was werkelijk schitterend.

Verder was er nog een schminkhoekje, een springkasteel, een infostand met advies over kruiden, enz.  Maar naast een zelfgemaakte power point over de geschiedenis van het park, was er ook een open bevraging rond de heraanleg van het park. Benieuwd wat dàt allemaal heeft opgeleverd. Uiteindelijk zal er nog een grote inspraakronde gehouden worden rond de definitieve heraanleg. En dit mogen we zeker niet missen…