Het verenigd park lijkt echt zijn doel bereikt te hebben. Nu we al heel wat warme dagen hebben beleefd in de maanden maart en april, stellen we vast dat nogal wat genieters er gretig gebruik van maken. Terecht uiteraard. Daar hebben we het ook voor gedaan. Onze moeite loont.

DSC_0061a

Maar de Baudelohof is een beetje slachtoffer van zijn succes. Niet iedereen neemt het zo nauw met de netheid. Niet iedereen vindt het nodig zijn afvalzakje in de daartoe bestemde vuilnisbakken te deponeren. Anderzijds moet gezegd dat er wat meer van die bakken mogen geplaatst worden, én op een strategische plek (bv bij het verlaten van het park).

DSC_0045a

En Ivago zou toch wat meer ijver aan de dag mogen leggen om ze tijdig te ledigen. Na een weekend is het een echte ramp. Zelfs de maandagavond – wanneer deze foto’s zijn genomen, is alles nog propvol. En de mensen die de moeite doen om hun rommel tot bij een van de bakken te brengen, tja, die staan daar dan met hun zakje – blikje – flesje… De gevolgen laten zich uiteraard raden.

DSC_0048a

Van iedereen een beetje meer dicipline zou geen kwaad kunnen. Ook van Ivago niet…

DSC_0055a