cirQ: een gewaarschuwd bewoner…

Ook dit jaar doet cirQ dingen in de Willem De Beersteeg. Batahlan (met een h!) elke dag van 15u tot middernacht op de parking van de Arteveldehogeschool, en in de namiddag de voorstelling ‘De groten overtocht’ in het parkje.

Het park is maar beperkt toegankelijk (en ’s nachts afgesloten), en wat Batahlan betreft: Sandra en Xavier van cirQ beloven de bewoners in de buurt dat ze hun uiterste best gaan doen om het zo stil, weilig en rustig mogelijk te houden.

Als het ook maar een beetje is zoals Bataclan en zijn opvolgers, wordt het ook dit jaar fantastisch — herinnert iemand zich deze nog uit van acht jaar geleden? Toen het park zowat verdronken was in de regen?

Vorige

Gentse Feesten-mobiliteit

Volgende

Gentse Feesten in de Waterwijk

  1. Margaux

    Levendig herinner ik mij die editie!! Met de warmwaterbaddekes voor de kinders, en Jezus die ze uitnodigt in het water omdat er salmonella in zit! Zo leuk alle 4 de kinderen duidelijk te herkennen 🙂 De tijd VLIEGT!

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén