Voor het eerst hebben we op zondag 31 januari (net op tijd…!) een nieuwjaarsaperitief georganiseerd in onze Waterwijk. Voorwaar een risico, want met deze dagen weet je maar nooit welk weer je kunt verwachten… Maar de weergoden waren met ons! De zon was van de partij met veel stralende gezichten als gevolg.

Omdat we toch wel wat fris weer verwachtten, hadden Robbrecht en Heidi hun vuurkorf boven gehaald. Voor een aantal mensen toch wel een welgekomen aanvulling bij de dikke jassen en mutsen… De cava vloeide rijkelijk. Meer was er niet nodig om er een gezellige boel van te maken. De foto’s spreken voor zich.

 

Maar ook onze Michel was aanwezig, en heeft (uiteraard) een aantal schitterende foto’s gemaakt:

Zoals je kunt zien voorwaar een geslaagd initiatief, wat we zeker volgend jaar kunnen hernemen. Als aanvulling op onze jaarlijkse aperitief in het park lijkt het ons in elk geval zeer waardevol. Je buren ontmoeten voor een losse babbel gebeurt ook niet elke dag. En wat nu zeker opviel was dat er weer heel wat nieuwe bewoners aanwezig waren. Naast het feit dat het al enkele jaren opviel dat er heel wat kinderen in onze buurt wonen, is er nu weer een nieuwe ‘lading’ jonge bewoners gespot. Uiteraard is dit goed voor onze wijk die voortdurend verjongt. Een toffe mix. Hopelijk blijft het nog een tijdje zo. Ook het engagement die een aantal bewoners vertonen is niet onbelangrijk. Er zijn al nieuwe plannen gesmeed voor de huiskamerconcerten volgend jaar!

Ondertussen kregen we van de Groendienst het bericht dat de Baudelohof op 30 mei uitverkoren is om de Dag van het Park te huisvesten. En er is aan ons gevraagd om actief mee te werken, en een aantal voorstellen te doen. Optredens van een aantal muzikanten uit onze wijk, en een tentoonstelling over de geschiedenis van de tuin staan zeker op het programma. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Groetjes

Dirk