Ontboezemingen

Vandaag ging de negende editie van de Erfgoeddag door, in het teken van VRIENDSCHAP. Ondanks (of misschien wel dankzij) het wat mindere weer was er heel wat volk op de been. Onze Waterwijk was deze keer het decor van een evenement dat georganiseerd werd door het MIAT. Vandaag was het namelijk de laatste dag van de interessante tentoonstelling ‘Lingerie, zo zacht als zij’. Als slotevent  riepen ze alle boezemvrienden en -vriendinnen op om in het MIAT te verzamelen voor een reusachtige foto. Voor deze foto ging iedereen uit de kleren, maar hield zijn lingeriesetje of boxershort aan.

Op de brug voor het MIAT heeft fotografe Lieve Blancquaert dit unieke moment in beeld gebracht. Schepen Lieven Decaluwé kwam eveneens een kijkje nemen, en zag dat het goed was.

Enkele sfeerbeelden…

 

Vorige

Muziek op sletsen – enkele dagen daarna

Volgende

Kunst?

  1. Patrick Wohlmutter

    waar zijn de sfeerbeeldjes ?

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén