Muziek op sletsen – enkele dagen daarna

Moe maar héél tevreden kunnen we van een geslaagde eerste ’test’ spreken. Voor de allereerste keer zoiets organiseren is niet zo evident als het lijkt. Muzikanten regelen, afspreken met eigenaars die hun huis willen ter beschikking stellen, subsidies regelen (met dank voor Wijk aan Zet (bij monde van Rebecca Caron) die ons volop steunde), stoelen, drankjes, koffie, bekers, kaarsen. En dat allemaal met enkele personen uit de buurtgroep van de Waterwijk. Je zou van minder even zuchten. Maar kom, we hebben het tot een goed einde gebracht.

Vooreerst moeten we de buurtbewoners die hun huis ter beschikking hebben gesteld enorm bedanken voor hun bereidwilligheid, en hun enorme inzet om er iets tofs van te maken. Verder heeft een aantal mensen van de buurtgroep zich ingezet om in de huizen te helpen met de organisatie. En in elk geval niet te vergeten, de enorme inzet van Heidi die deze namiddag in goede banen heeft geleid!

Maar iederéén was enorm enthousiast. Voor herhaling vatbaar in elk geval. En er zijn er die hun talenten en/of diensten al hebben aangeboden voor volgend jaar. Zo is een leuk idee omgevormd tot een fantastische namiddag…

Enkele sfeerbeelden:

Eerste locatie bij Robrecht en Heidi: ONONDE

Tweede locatie bij Margaux en Patrick: KLINGSKOORKEN

Derde locatie bij Bart: ZWAAN

Vierde locatie bij Marijke en Dirk: Thomas Noel met Wim Kesteloot en Sam Van Ingelgem

Locatie vijf bij Lut en Chris: DIETER BOSSU en vrienden Sandrijn Dierickx, Jean-Luc Stockman en Peter Ysabie

En op de laatste locatie bij Los Perros Calientes een schitterende afsluiter: ZILKE

Tot de volgende!

Vorige

Muziek op sletsen

Volgende

Ontboezemingen

  1. Estee

    Toch leuk om die foto’s opnieuw te zien!

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén