Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden we een activiteit voor de wijk in het Willem De Beersteegparkje op het einde van de vakantie. Door de droogte verbiedt de stad Gent sinds een paar jaar om in een park een barbecue te organiseren, wat we jaarlijks deden. Sinds vorig jaar hebben we dat omgeturnd naar een koud buffet, en met succes. Daarom werd opnieuw voor de zelfde formule gekozen: iedereen die wil deelnemen brengt zelf eten mee: alle groenteschotels, aardappelen, couscous, rijst, slaatjes enz. worden samen op een grote tafel geplaatst zodat iedereen wat kan proeven van alle creatieve inspanningen van de buurtbewoners.

Tot daar alles goed. Tafels en stoelen, glazen, borden en bestek: alles was gereserveerd en stond klaar. Tot een gigantische onweersbui over Gent zijn duivels ontbond ;-). Zowaar een stortvloed. Gelukkig van zeer korte duur, wat er voor zorgde dat alles uiteindelijk toch nog kon doorgaan.

Hieronder een selectie van de vele foto’s genomen door Anne-Marie, Sandra, Heidi en Dirk M, waarvoor dank!

Onweer

Tijd voor een aperitiefje

Keuze in overvloed

Aan tafel

Dessert

Slot …